Tajomná komnata Harryho Pottera

Tajomná komnata Harryho Pottera sa opäť otvorila 5. apríla 2017 vo Vranove nad Topľou pre žiakov 6.B, 7.A, 7.B a 8.B triedy našej školy.


V čarodejníckom svete, ale aj vo svete muklov zavládol nepokoj. V Šikmej uličke zahliadli skupinku smrťožrútov a vládne podozrenie, že armáda zla zoskupuje svoje sily. Ministerstvo mágie ohlásilo stupeň najvyššej ostražitosti a domnieva sa, že Temný pán sa opäť vrátil!


Súčasťou izby boli špeciálne audiovizuálne efekty a unikátne rekvizity, ktoré vytvorili tú pravú atmosféru čarodejníckeho sveta pomocou ktorých sme na vlastnej koži zažili pocit vzrušenia, napätia a akcie. Komnatu Harryho Pottera sme objavovali postupne v štyroch skupinách. Po vyriešení záhad sme mali priestor na oddych, zaslúženú desiatu i kofolu. Pre vytrvalcov boli pripravené jumping trampolíny. 



Tím z TheRooms.eu (Vranov) o nás napísal:

 

Zábavu v izbe Harryho Pottera dnes naštartoval tím “Naťa“, ktorý unikol z izby v perfektnom čase 52:40. Veľmi pekne ste boli zohratí a patrí Vám čestné víťazstvo. Gratulujeme. :)


Tím “Kaktusy“. Veľa ste toho vedeli a v mnohých situáciách ste sa vynašli. A nielen vďaka tomu, ale aj vďaka tímovej spolupráci sa vám podarilo uniknúť v čase 67:50. Gratulujeme. :)        TOP hláška: „Ježiš, to bolo v tomto, 300 milión kľúčov.“ :)     

 

Tím “Dementori“ sa postaral o skvelú zábavu. Žiaci svižne postupovali hrou, múdro využívali nápovedy, držali si rýchle tempo a aj vďaka tomu pokorili tajomnú komnatu v krásnom čase 53:00. Gratulujeme. Top hláška: „Nechajte ma robiť svoju robotu.“ :)
  :)

Tím “Kladka“. Podali ste chvályhodný výkon. Jedna minúta chýbala a stihli by ste to presne načas. Tímovo ste spolupracovali a hladko postupovali počas celej hry. :)      TOP hláška: „Nadvihujte veci, kreslo, všetko.“ :)

 

 

Autor: PaedDr. Lucia Lešková

 

 

Streda, 05 Apríl 2017 13:53

Copyright © 2024 Základná škola, Hlavná 165, Valaliky. Všetky práva vyhradené.
Zakladna skola Valaliky, Hlavna 165, 044 13 Valaliky, t.c.: 055 30 99 885 www.zsvalaliky.sk

Webdesign by Yurayqo | Support by XEON.SK | XHTML & CSS Valide